Tuesday, 12 November 2013

no title.

Assalamualaikum gadis-gadis dan jejaka-jejaka yang dirahmati Allah sekalian.

    

Actually, i dont have any ideas at all. but its okay, rasanya  dah lama tak menaip dekat blog ni. link blog sendiri pun dah lupa. teruk kan? tak banyak yang berubah dalam hidup aku. seperti biasa, masih menjadi manusia yang normal dan masih lagi diberi peluang menghidu oksigen. At the same time, im trying to be a great muslimah, great student, great daughter of my parents. that's all. 

semakin meningkat usia, semakin aku sedar. kehidupan dekat luar tu bukan macam kita main pondok-pondok. Sudah tiba masanya aku menjadi manusia yang matang dari segala aspek. insyaAllah. sudah tiba masanya aku berdikari. sudah tiba semua masanyaaaa. 

Dugaan? biasalah. manusia mana yang tak pernah terima dugaan. right? whatever it is, sabar dan percaya pada Maha Pencipta. mungkin Allah bagi dugaan untuk tarik kita dekat dengan dia. berbaik sangka lah kepada Allah :)



Thanks For Reading. Like If You Like :)